Rólunk

A KFT. tulajdonosa és ügyvezetője Német Ottokár 1973-tól kárpitosként dolgozott, 1985 óta pedig kárpitos mestervizsgával rendelkezik. 1991-ben családi összefogással nyitottuk meg üzletünket.

Először csak habszivacsok forgalmazásával foglalkoztunk. Ma már a habszivacsok különféle típusai közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet (normál bútoripari és ágybetét szivacsok, nagy rugalmasságú komforthab/memóriahab fedőmatracok, akvárium-, illetve levegőszűrő szivacsok, akusztikai, valamint csomagolóipari felhasználású habok).

A fokozatosan jelentkező igények hatására elkezdtük bővíteni a kínálatunkat és tevékenységünket.

Szolgáltatásaink között szerepel habszivacs ágybetétek készítése egyedi igények alapján. A szivacsmatrac típusától kezdve, a méreteken és vastagságon át, a bevonóhuzatig mindent az Ön kívánságának megfelelően állítunk össze (pl. több rétegű szivacsmatracok, felnőtt- és gyerekágybetétek, pelenkázó-, valamint gyermek játszószivacsok, ülőpárnák kerti bútorra, raklapbútorra, padra, hintaágyra stb.).

Mára üzletünkben a habszivacsok mellett rendkívül széles, Bács-Kiskun megyében egyedülálló
szövet-választék áll a bútorukat felújítani kívánó kedves érdeklődők rendelkezésére.

Továbbá kínálatunkban a teljesség igénye nélkül megtalálhatóak műbőrök, autó- és tetőkárpitok, a kézművesek közkedvelt alapanyaga, a színes gyapjúfilc, kerti pamut-, gyerekmintás- és karácsonyi vásznak, impregnált vagy műanyag ponyvák, valamint a kárpitozáshoz szükséges kellékek és segédanyagok (bonell/elasztik rugók, grádlik, molinóvászon, szerszámok, cérnák, flízek, különféle tömőanyagok, bútordíszítő szegek és paszományok, hevederek, tűzőkapcsok, ragasztók stb.).

Kereskedésünkben fellelhető minden anyag, ami a kárpitos bútorok elkészítéséhez és felújításához szükséges. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mindenfajta kérésének eleget tenni.